This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Termeni și condiții generale
TERMENI ȘI CONDIȚII GENERALE ale magazinului online biotrade.ro
I. SUBIECT
Art. 1. (1) Acești termeni și condiții generale sunt meniți să reglementeze relațiile dintre NJ Global Ltd. cu CUI 204823481 și adresa de înregistrare Bulgaria, Sofia 1747, str. Vărtopo 24, denumită în continuare FURNIZOR și clienții, denumiți în continuare UTILIZATORI, pe site-ul de comerț electronic biotrade.ro, denumit în continuare „SITE”.
ІІ. DATE FURNIZOR
Art. 2. (1) Informația în conformitate cu Legea privind comerțul electronic și Legea pentru protecția consumatorilor în relația cu Furnizorul:
- Numele Furnizorului: NJ Global Ltd.
- Sediul central și adresa de administrare: Bulgaria, Sofia 1747, str. Vărtopo 24
- Adresa de exercitare a activității și adresa de depunere a reclamațiilor de la consumatori: Bulgaria, Sofia 1747, str. Vărtopo 24.
- Date de corespondență: Bulgaria, Sofia 1747, str. Vărtopo 24, [email protected], telefon: +359 2 868 55 72
- Înscriere în registre publice: CUI 204823481
- Înregistrarea conform Legii privind taxa pe valoarea adăugată № BG 204823481
(2) Autoritățile de supraveghere:
- Comisia pentru protecția datelor cu caracter personal:
Adresa: Sofia, Prof. Tsvetan Lazarov ”№ 2,
tel.: +359 2 940 20 46, fax: +359 2 940 36 40;
e-mail: [email protected], [email protected];
Site-ul web: www.cpdp.bg.
- Comisia pentru protecția consumatorilor:
Adresa: Sofia 1000, Piața Slaveykov 4A, etajele 3, 4 și 6,
tel.: +359 2/980 25 24, fax: +359 2/988 42 18
linia de asistență telefonică: 0700 111 22
Site-ul web: www.kzp.bg.
III. CARACTERISTICILE PLATFORMEI
Art. 3. Site-ul este o platformă de comerț electronic, disponibilă la adresa: https://biotrade.ro/, prin intermediul căreia Utilizatorii au posibilitatea de a încheia contracte de cumpărare-vânzare și livrarea produselor oferite de Furnizor pe Site, inclusiv următoarele:
- De a înregistra o comandă și a crea un profil pentru vizualizarea magazinului electronic al Furnizorului și de a utiliza serviciile suplimentare pentru a primi informații;
- Să vizualizeze produsele, caracteristicile acestora, prețurile lor și condițiile de livrare;
- Să încheie cu Furnizorul contracte de vănzare-cumpărare și livrare a produselor oferite pe Site;
- Efectuarea plăților în legătură cu contractele încheiate prin mijloace electronice de plată sau ramburs;
- De a primi informații despre produse noi oferite de Furnizor pe Site;
- Să facă declarații electronice în legătură cu încheierea sau executarea contractelor cu Furnizorul pe Site, prin intermediul interfeței paginii biotrade.ro, disponibilă pe internet;
- Să fie înștiințați cu privire la drepturile care decurg din lege, în principal prin interfața Site-ului pe Internet;
- Să își exercite dreptul de retragere, dacă este cazul, în temeiul Legii pentru protecția consumatorilor.
Art. 4. Furnizorul de pe Site organizează livrarea produselor și garantează drepturile Utilizatorilor, prevăzute de lege, în limita bunului simț, criteriile și condițiile adoptate în practică, dreptul consumatorului sau dreptul comercial.
Art. 5. (1) Utilizatorii încheie cu Furnizorul pe Site un contract de vănzare-cumpărare a produselor, la adresa https://biotrade.ro/. Contractul este încheiat în limba română și este stocat în baza de date a Furnizorului de pe Site sub formă de comandă realizată.
(2) În conformitate cu contractul de cumpărare-vânzare a bunurilor încheiat cu Utilizatorii, Furnizorul de pe Site se angajează să organizeze livrarea și transferul dreptului de proprietate al Utilizatorului produselor specificate de acesta prin intermediul interfeței de pe Site.
(3) Utilizatorii plătesc Furnizorului Site-ului suma pentru produsele livrate, conform condițiilor, stabilite în Site și în prezentele în Condiții Generale. Suma plătită este în cuantumul prețului anunțat pe Site, la care se pot adăuga taxe de livrare.
Art. 6. (1) Utilizatorul și Furnizorul de pe Site sunt de acord că toate declarațiile dintre aceștia în legătură cu încheierea și executarea contractului de cumpărare-vânzare pot fi făcute pe cale electronică și prin declarații electronice conform Documentului electronic și al Semnăturii electronice și art. 11 din Legea privind comerțul electronic.
(2) Se presupune că declarațiile electronice efectuate de Utilizatorii Site-ului sunt făcute de persoanele menționate în datele furnizate de Utilizator la înregistrare, dacă Utilizatorul a introdus numele și parola respectivă pentru acces.
IV. ÎNREGISTRAREA ȘI UTILIZAREA SITE-ULUI
Art. 7. (1) Pentru a utiliza Site-ul în vederea încheierii contractelor de vănzare-cumpărare de bunuri, Utilizatorul trebuie să introducă date pentru acces la distanță, considerându-se că a acceptat Termenii și Condițiile Generale prezente: 1. Ca Vizitator – cu nume și e-mail adresa pentru a efectua comendă; și/sau 2. pentru înregistrarea unui Cont – cu adresă de e-mail și parolă.
(2) Datele pentru acces la distanță sunt determinate de Utilizator prin efectuarea înregistrării online pe Site-ul Furnizorului, conform procedurii specificate în acesta.
(3) Atunci când își completează datele de achiziție ca invitat și/sau pentru înregistrare, respectiv prin apăsarea butoanelor „Cumpără” și/sau „Înregistrează te ”, Utilizatorul trebuie să declare că este familiarizat cu acești Termeni și Condiții generale prezente, este de acord cu conținutul lor și se angajează să le respecte necondiționat.
(4) Furnizorul confirmă înregistrarea unui cont efectuat de Utilizator prin trimiterea unui mesaj la adresa de e-mail specificată de Utilizator.
(5) La înregistrare, Utilizatorul este obligat să furnizeze date exacte și actuale. Utilizatorul se angajează în cazul modificărilor în timp util să actualizeze datele menționate la înregistrare.
V. PAȘI TEHNICI PENTRU ÎNCHEIEREA UNUI CONTRACT DE VÂNZARE-CUMPĂRARE
Art. 8. Utilizatorii folosesc interfața Furnizorului de pe Site pentru a încheia contracte de vânzare-cumpărare a produselor oferite de Furnizor.
Art. 9. Utilizatorii încheie contractul de cumpărare-vânzare a produselor pe Site conform următoarei proceduri: 1. Înregistrarea pe Site și furnizarea datelor necesare, în cazul în care Utilizatorul nu s-a înregistrat până acum pe Site; 2. Conectarea la sistemul de comandă de pe Site prin identificarea cu un nume și o parolă pentru Utilizatorii înregistrați sau prin introducerea datelor necesare de livrare ca Vizitator; 3. Selectarea unuia sau mai multor produse oferite de Furnizor pe Site și adăugarea acestora in coșul de cumpărături; 4. Furnizarea de date pentru efectuarea livrării: adresa de livrare – personală sau către oficiul unei companii partenere de curierat; nume și prenume, adresa de e-mail și numărul de telefon al unei persoane de contact. 5. Alegerea metodei și a timpului de livrare, conform Politicii de livrare și plată de pe Site; 6. Alegerea metodei de plată; 7. Confirmarea comenzii.
VI. CONȚINUTUL CONTRACTULUI
Art. 10. Contractul este un contract încheiat la distanță între Furnizor și Utilizatori pentru cumpărarea și vânzarea de produse prin intermediul Site-ului, o parte integrantă a acesteia fiind acești Termeni și Condiții Generale prezente de utilizare a Site-ului.
(1) Contractul de vânzare-cumpărare la distanță între Furnizor și Utilizatori se consideră încheiat la momentul primirii de către Cumpărător a notificării prin e-mail a faptului că Produsul Comenzii este gata pentru expediere.
(2) Contractul de vânzare-cumpărare încheiat între Utilizatori și Furnizor constă din acești Termeni și Condiții Generale prezente și din alte acorduri suplimentare între aceștia.
(3) Furnizorul și Utilizatorii încheie contracte separate pentru cumpărarea și vânzarea produselor, solicitate de Utilizatori, indiferent de faptul că sunt selectați cu o singură declarație electronică și dintr-o listă de produse pentru cumpărare.
(4) Furnizorul poate organiza împreună și simultan livrarea produselor comandate cu contractele separate de vânzare-cumpărare, pentru care poate obține consimțământul Utilizatorului prin numărul de telefon furnizat.
(5) Drepturile Utilizatorilor în legătură cu produsele livrate vor fi exercitate separat pentru fiecare contract de vânzare-cumpărare. Exercitarea drepturilor cu privire la produsele livrate nu afectează și nu are niciun efect în ceea ce privește contractele de vânzare-cumpărare a altor produse. În cazul în care Utilizatorul are calitatea de consumator, în sensul Legii pentru protecția consumatorilor, exercitarea dreptului de retragere din contractul de vânzare-cumpărare a unui anumit produs nu afectează contractele de vânzare-cumpărare a altor produse livrate Utilizatorului.
(6) Furnizorul are dreptul, la discreția sa, să refuze executarea unui ordin al Utilizatorului, pentru care Furnizorul notifică Utilizatorul în timp util, fără a fi necesar să se indice motivul refuzului.
(7) Furnizorul preia comenzi care acoperă cheltuielile doar pentru o adresă de livare. În cazul comenzilor cu cantități mai mari de produse și/sau în cazul reducerilor sau promoțiilor, Furnizorul are dreptul de a determina cantitatea maximă de produs pe care o poate livra. Produsele tip mostră se trimit în cazul plasării comenzilor ce conțin produse întregi (full size) și nu se vând ca produs separat/individual.
(8) Utilizatorul are dreptul de a refuza livrarea produselor de la Furnizor în termen de 14 zile de la data primirii livrării către Utilizator, iar acesta din urmă este obligat să păstreze produsele primite în conformitate cu cerințele de depozitare indicate pe ambalajul acestora, într-o manieră specificată de Furnizor și nu le încalcă în orice mod integritatea pachetului, până la momentul returnării acestora la adresa de la care a fost trimisă expedierea.
(9) Fiecare produs al promoției este marcat cu un semn special. Durata promoțiilor este determinată de către Furnizor pentru fiecare promoție individuală, începând cu ziua specificată în avizul de reducere a prețurilor și este valabilă până la data specificată în acesta sau până la epuizarea cantităților, dar pentru o perioadă de cel mult o lună și nu mai scurtă decât o zi lucrătoare. Reducerile și promoțiile sunt posibile în anumite condiții atunci când achiziționați anumite produse sau o combinație a acestora. Furnizorul nu este responsabil pentru imposibilitatea îndeplinirii condițiilor necesare pentru a primi o anume reducere sau promoție, din cauza căreia Utilizatorul nu poate profita de acestea.
*Codurile promoționale sunt valabile doar pentru produsele în varianta full-size.
Art. 11. Atunci când își exercită drepturile din contract de vănzare-cumpărare, Utilizatorul este obligat să indice cu precizie și fără echivoc contractul și produsele pentru care exercită drepturile.
Art. 12. Utilizatorul poate plăti simultan prețul separat pentru contractele de vânzare-cumpărare la comandarea produselor sau la livrarea acestora.
VII. CLAUZE SPECIALE APLICABILE PERSOANELOR CARE AU CALITATEA DE CONSUMATOR CONFORM LEGII DE PROTECȚIE A CONSUMATORILOR
Art. 13. Regulile secțiuniI prezente VII din aceste Termeni și Condiții Generale se aplică numai în privința Utilizatorilor pentru care, conform datelor specificate pentru încheierea contractului de vânzare-cumpărare sau înregistrare pe Site, se poate concluziona că aceștia sunt Utilizatori în sensul Legii pentru protecția consumatorilor, Legea privind comerțul electronic și/sau Directiva 2011/83/CE a Parlamentului European și a Consiliului din 25 octombrie 2011.
Art. 14. (1) Principalele caracteristici ale produselor oferite de Furnizor pe Site sunt definite în profilul fiecărui produs de pe Site.
(2) Prețul produselor, cu includerea tuturor impozitelor și taxelor, este determinat de Furnizor în profilul fiecărui produs de pe Site.
(3) Furnizorul are dreptul de a modifica orice informație publicată pe Site fără o notificare prealabilă către Utilizator.
(4) Metodele de plată, livrare și executare a Contractului sunt stabilite în acești Termeni și Condiții Generale prezente și în Informațiile furnizate Utilizatorului prin intermediul mecanismelor de pe Site.
(5) Informația furnizată Utilizatorilor în temeiul acestui articol este actuală la momentul vizualizării acestea pe Site înainte de încheierea contractului de vânzare-cumpărare.
(6) Utilizatorii sunt de acord că toată informația solicitată de Legea pentru protecția consumatorilor poate fi furnizată prin interfața Site-ului sau prin e-mail.
Art. 15. (1) Consumatorul este de acord că Furnizorul are dreptul să accepte plata în avans pentru contractele încheiate cu consumatorul pentru cumpărarea și vânzarea produselor și livrarea acestora.
Art. 16. (1) În ceea ce privește produsele care nu sunt utilizate și care intră în sfera de aplicare a Legii pentru protecția consumatorilor în secțiunea contracte la distanță, consumatorul are dreptul, fără a plăti despăgubiri sau penalități și fără a indica un motiv, să refuze contractul încheiat în termen de 14 zile de la data livrării produsului de către Furnizor, prin trimiterea unei declarații scrise către Furnizor prin formularul unic de retragere din contract, disponibil pe Site-ul Furnizorului în Anexa № 1 la acești Termeni Generali.
(2) Dreptul de refuz prevăzut la alin. 1 nu se aplică în următoarele cazuri: 1. pentru livrarea produselor, care, din cauza naturii lor, pot deteriora calitatea lor sau un termen scurt de valabilitate; 2. pentru livrarea mărfurilor sigilate, care sunt desigilate după livrarea lor și nu pot fi returnate din motive legate de igienă sau protecția sănătății.
(3) Atunci când Utilizatorul și-a exercitat dreptul de a se retrage din contractul la distanță sau din contractul extern sediului, Furnizorul va rambursa toate sumele primite de la Consumator, inclusiv costurile de livrare, dacă există, dar cu excepția costurilor de returnare a produsului(selor), fără întârzieri nejustificate și nu mai târziu de 14 (paisprezece) zile de la data la care s-a primit dovada de la Utilizator că acesta din urmă a returnat produsele respective. Suma va fi rambursată fără a suporta costuri suplimentare pentru Utilizator, pe lângă taxele datorate băncii folosite pentru tranzacție:
- Plățile efectuate prin card de debit sau credit – prin rambursare în contul din care a fost efectuată plata;
- Plăți efectuate ramburs (în numerar la livrare) – într-un cont bancar furnizat suplimentar de către Client.
(4) Consumatorul este obligat să păstreze produsele primite de la Furnizor și să asigure păstrarea calității și siguranței acestora pe durata termenului prevăzut la alin. 1.
(5) Furnizorul Site-ului poate reține plata sumelor către Utilizator până când primește produsele sau până când Utilizatorul furnizează dovada că a trimis produsele înapoi, în funcție de ceea ce a avut loc mai devreme.
VIII. EXERCITAREA CONTRACTULUI
Art. 17. (1) Furnizorul execută comenzile în termeni și la prețuri în conformitate cu politica sa de livrare, disponibilă pe Site.
(2) Furnizorul Site-ului poate organiza livrarea și predarea produselor către Utilizator prin intermediul unei companii partenere de curierat, în termenul specificat la încheierea contractului.
(3) Dacă termenul prevăzut la alin. 1 nu este convenit în mod explicit între părți la încheierea contractului, Furnizorul va organiza livrarea și predarea într-un termen rezonabil. Dacă Furnizorul nu reușește să efectueze livrarea în termenul specificat, este obligat să anunțe Utilizatorul în prealabil.
(4) În cazul respingerii unei comenzi de către Utilizator, care este plătită prin metoda de plată online și dacă comanda este respinsă înainte de executarea acesteia, întreaga sumă a comenzii va fi rambursată de către Furnizor într-un cont bancar suplimentar specificat de Utilizator, cu excepția taxelor existente percepute de bancă.
Art. 18. (1) Furnizorul nu aplică o politică pentru înlocuirea produselor.
(2) În cazul în care Furnizorul nu poate îndeplini contractul datorită faptului că nu are produsele comandate, este obligat să anunțe Utilizatorul și în cazul în care este selectată metod de plată ramburs, valoarea produselor lipsă va fi dedusă din prețul final a ordinului.
(3) În cazul în care Furnizorul nu poate îndeplini contractul datorită faptului că nu are produsele comandate, este obligat să anunțe Utilizatorul și în cazul în care comenzile sunt plătite online la comandarea acestora, Furnizorul oferă Utilizatorului una dintre următoarele două opțiuni: de a-i oferi un cod promoțional pentru o reducere pentru valoarea produselor lipsă sau de a restitui suma respectivă într-un cont bancar specificat de acesta. În absența unei declarații explicite de către Utilizator pentru opțiunea aleasă de acesta și a neindicării unui cont bancar, Furnizorul furnizează un cod promoțional pe care Utilizatorul îl poate utiliza pentru următoarea comandă în termen de 30 de zile calendaristice.
Art. 19. Pentru cazurile care nu sunt reglementate în această secțiune, se aplică regulile pentru vânzarea comercială, definite în Legea comerțului, Regulamentul UE 1223/2009 pentru produsele cosmetice, Legea pentru alimente și Legea pentru protecția consumatorilor.
IX. PROTECȚIA DATELOR PERSONALE
Art. 20. (1) Furnizorul preia măsuri de protecție a datelor personale a Utilizatorului conform Reglementării (CE) 2016/679 din cadrul Parlamentului European și a Consiliului din 27 aprilie 2016 în privința protecției persoanelor fizice în legătură cu prelucrarea datelor personale și în privința circulației libere a astfel de date și pentru modificarea Directivei 95/46/CE (GDРR) și Legea pentru protecția datelor personale. Furnizorul prelucrează datele personale ale Utilizatorilor pe baza art. 6, alin. 1, lit. „b” din GDRP – prelucrarea este necesară pentru executarea unui contract în temeiul căruia subiectul este parte sau în baza art. 6, alin. 1, lit. „a” din GDPR – pe baza consimțământului explicit dat de Utilizator.
(2) Furnizorul a publicat informația în privința datelor personale, pe care le prelucrează și scopurile, pentru care ele sunt prelucrate, precum și întreaga informație solicitată conform Reglementării (CE) 2016/679 din cadrul Parlamentului European și a Consiliului din 27 aprilie 2016 în privința protecției persoanelor fizice în legătură cu prelucrarea datelor personale și în privința circulației libere a astfel de date și pentru modificarea Directivei 95/46/CE (GDРR) din Politica de confidențialitate care este parte integrantă din Termeni și Condiții Generale (GDRP).
(3) Din motive de securitate pentru datele cu caracter personal ale Utilizatorilor, Furnizorul de pe Site va trimite datele numai la adresa de e-mail, care a fost specificată de Utilizatori în momentul comandării și/sau înregistrării unui cont.
(4) Furnizorul are dreptul de a stoca date în dispozitivul de comunicare final al Utilizatorului, cu excepția cazului în care acesta își exprimă în mod explicit dezacordul.
(5) Furnizorul prelucrează datele personale ale Utilizatorului în scopul marketingului direct numai cu acordul său explicit, în măsura în care este posibil, acord care poate fi retras în oricare moment.
Art. 21. (1) În orice moment, Furnizorul are dreptul să solicite Utilizatorului să se identifice și să certifice autenticitatea fiecăreia dintre circumstanțele și datele personale anunțate în timpul înregistrării.
(2) În cazul în care, din orice motiv, Utilizatorul și-a uitat sau și-a pierdut numele și parola, Furnizorul Site-ului are dreptul să aplice „Procedura pentru numele și parolele pierdute sau uitate”, disponibilă la: https://biotrade.ro/> Autentificare> Am uitat parola.
X. MODIFICARE ȘI ACCES LA TERMENII ȘI CONDIȚIILE GENERALE
Art. 22. (1) Prezentele Termeni și Condiții Generale pot fi modificați de către Furnizorul Site-ului, modificări ce vor fi notificate într-un mod adecvat către toți Utilizatorii înregistrați.
(2) Furnizorul Site-ului și Utilizatorul sunt de acord că orice adăugiri și modificări la acești Termeni și Condiții Generale vor avea efect împotriva Utilizatorului în unul dintre următoarele cazuri: 1. după notificarea sa explicită de către Furnizor și dacă Utilizatorul nu declară în cele 14 zile furnizate termen care le respinge; sau 2. după publicarea lor pe Site-ul web al Furnizorului și dacă Utilizatorul nu declară în termen de 14 zile de la publicarea lor că le respinge; sau 3. cu acceptarea sa explicită de către Utilizator prin contul său de pe Site-ul Furnizorului.
(3) Utilizatorul este de acord că toate declarațiile Furnizorului în legătură cu modificarea acestor Termeni și Condiții Generale vor fi publicate pe Site în secțiunea Termeni și Condiții Generale. Utilizatorul este de acord că modificările publicate în această ordine în Termenii și Condițiile generale nu trebuie să fie adresate unui anume Utilizatorul pentru a avea efect asupra acestuia.
Art. 23. Furnizorul publică acești Termeni și Condiții generale la https://biotrade.ro/……../ împreună cu toate adăugirile și modificările la acestea.
XI. REZILIEREA CONTRACTULUI
Art. 24. Acești Termeni și Condiții Generale și contractul Utilizatorului cu Furnizorul Site-ului sunt reziliate în următoarele cazuri: 1. la încetarea și declararea lichidării sau declararea falimentului uneia dintre părțile din contract; 2. prin acordul reciproc al părților în scris; 3. în cazul imposibilității obiective a uneia dintre părțile din contract să își îndeplinească obligațiile; 4. în cazul confiscării sau sigilării echipamentelor de către organele de stat; 5. în cazul ștergerii înregistrării Utilizatorului pe Site-ul Furnizorului. În acest caz, contractele de vânzare-cumpărare încheiate, dar neexecutate, rămân în vigoare și sunt supuse executării.
Art.25. Furnizorul are dreptul, la discreția sa, fără notificare prealabilă și fără despăgubiri corespunzătoare, de a rezilia unilateral contractul dacă constată că Utilizatorul folosește Site-ul cu încălcarea acestor Termeni generali, a legislației în vigoare în România, a normelor morale general acceptate sau a regulilor generale și de practică în comerțul electronic.
XII. RESPONSABILITĂȚI
Art. 26. Utilizatorul se angajează să despăgubească și să elibereze din răspundere Furnizorul de pe Site în cazul proceselor și altor reclamații ale terților (indiferent dacă sunt justificate sau nu), pentru toate daunele și costurile (inclusiv onorariile avocatului și cheltuielile de judecată) care apar prin sau în legătură cu (1) neexecutarea oricăreia dintre obligațiile care decurg din prezentul contract, (2) încălcarea drepturilor de autor, de producție, drepturi de difuzare sau alte drepturi de proprietate intelectuală sau industrială, (3) transfer ilegal către alte persoane a drepturilor acordate Utilizatorului, pentru termenul și în condițiile contractului și (4) declarație falsă a prezenței sau absenței în calitate de Consumator conform Legii pentru protecția consumatorilor.
Art. 27. Furnizorul nu va fi responsabil în caz de forță majoră, evenimente accidentale, probleme de internet, motive tehnice sau de altă natură obiective, inclusiv ordinele autorităților competente ale statului, care împiedică în mod obiectiv executarea contractului.
Art. 28. (1) Furnizorul nu va fi responsabil pentru daunele cauzate de Utilizator terților.
(2) Furnizorul nu este responsabil pentru daune materiale sau nemateriale, exprimate în profituri pierdute sau daune cauzate Utilizatorului în procesul de utilizare sau neutilizare a Site-ului și încheierea contractelor de vânzare-cumpărare cu Furnizorul.
(3) Furnizorul nu este responsabil pentru timpul în care Site-ul nu a fost accesibil din cauza forței majore sau a altor circumstanțe obiective asupra cărora Furnizorul nu are control.
(4) Furnizorul nu este responsabil pentru daunele cauzate de comentarii, opinii și publicații sub produsele, știrile și articolele Site-ului.
Art. 29. (1) Furnizorul nu va fi responsabil în cazul depășirii măsurilor de securitate ale echipamentului tehnic și din aceasta rezultă pierderea informațiilor, diseminarea informațiilor, accesul la informații, restricționarea accesului la informații și alte consecințe similare.
(2) Furnizorul nu va fi responsabil în cazul încheierii unui contract de vânzare-cumpărare, oferind acces la informații, pierderi sau modificări de date, care a avut loc ca urmare a identificării false a unei terțe părți, care este prezentată Utilizatorului, dacă circumstanțele atestă că această persoană este Utilizatorul.
Art. 30. Toate imaginile postate pe Site au scopul unic de a oferi o idee despre tipul de produs oferit, nu pentru a-l prezenta cu exactitate. Unele dintre imaginile produselor de pe Site (imagini statice/dinamice/prezentări multimedia etc.) pot să nu corespundă aspectului produsului respectiv. Furnizorul nu este responsabil pentru astfel de discrepanțe.
XIII. ALȚI TERMENI
Art. 31. (1) Utilizatorul și Furnizorul de pe Site sunt obligați să își protejeze reciproc drepturile și interesele legitime, precum și să păstreze secretele lor comerciale, care au devenit proprietatea lor în procesul de executare a contractului și a prezentelor Condiții generale.
(2) Utilizatorul și Furnizorul sunt obligați în timpul și după expirarea perioadei contractuale să nu facă publică corespondența scrisă sau orală efectuată între aceștia. Publicarea corespondenței în presa scrisă și electronică, forumuri pe internet, site-uri personale sau publice etc. poate fi considerată publică.
Art. 32. În caz de conflict între acești Termeni și Condiții generale și prevederile unui contract special între Furnizor și Utilizator, se vor aplica cu prioritate clauzele din contractul special.
Art. 33. Eventuala invaliditate a oricăreia dintre prevederile acestor Termeni și Condiții generale nu va duce la invaliditatea întregului contract.
Art. 34. (1) Legile în vigoare în România se aplică pentru problemele care nu au fost soluționate în prezentul contract, legate de implementarea și interpretarea acestui contract.
(2) Utilizatorul are dreptul să sesizeze toate neînțelegerile cu Furnizorul cu privire la implementarea acestui contract către platforma de soluționare alternativă a neînțelegerilor (ADR) în afara instanței, disponibilă la https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/event = main.home.show. În cazul în care nu se ajunge la un acord pentru soluționarea neînțelegerilor în afara instanței, părțile pot sesiza instanțele competente și Comisia pentru protecția consumatorilor.
Art. 35. Acești Termeni și Condiții generale intră în vigoare pentru toți Utilizatorii în data de 29 noiembrie 2019.
Condițiile generale au fost modificate ultima dată la 25.10.2020.
ANEXA Nr: 1
Formular standard pentru exercitarea dreptului de retragere din contract
(completați și trimiteți acest formular numai dacă doriți să vă retrageți din contract):
– Către NJ Global Ltd., cu adresa Bulgaria, Sofia 1747, str. Vărtopo 24
– Prin prezenta informez/informăm*, că refuz/refuzăm* încheierea contractului de mine/noi* pentru cumpărarea următoarelor produse*/pentru prestarea următorului serviciu*
– Comandat la*/primit la*
– Numele Utilizatorului/Utilizatorilor
– Adresa Utilizatorului/Utilizatorilor
– Semnătura Utilizatorului/Utilizatorilor (doar în cazul în care acest formular este pe hârtie)
– Data
————————————————— —-
* Se șterge/taie ceea ce nu se aplică