Livrare gratuită peste 146 de lei

Coșul tău este gol

Continuă cumpărăturile

Doar pentru băieți

Doar pentru băieți

Sunt stresul și acneea corelate între ele? Cu siguranță, da. Vă întrebați de ce? Ei bine, mintea și corpul nostru sunt un tot unitar. Fapt dovedit științific.
Pentru început, băieți, vrem să vă spunem că sunteți super. Da, tu, cel mai bun prieten al tău și fratele prietenei tale. Arăți mai bine decât băieții de acum 10 ani, te îmbraci mai cool, știi mai multe despre lume, ai văzut mai multe filme, ai fost la mai multe concerte. Faptul că citești acest mesaj înseamnă că nu îți este rușine să ai grijă de tine. Și asta este mai mult decât un început bun.

Îngrijirea pielii nu este printre cele mai populare teme în rândul bărbaților, mai ales în comparație cu eforturile și resursele pe care cealaltă jumătate a umanității le investește pentru față. Se estimează că, la scară mondială, bărbații cheltuiesc aproximativ 30 de miliarde de dolari pentru produse cosmetice, inclusiv șampoane, spumă de ras și deodorante. Femeile cheltuiesc … atenție! … peste 90 de miliarde numai pentru produse de piele : creme, loțiuni, produse de curățare și multe altele. Pe langa acestea se mai numără și șampoanele, balsamurile, lacurile de unghii etc .

Se pare că bărbații, fie nu au grijă de ei înșiși, fie pur și simplu economisesc bani. Cel mai probabil, ambele au un sâmbure de adevăr. Suntem departe de a convinge fiecare băiat să cheltuiască la fel de mult ca sora sau iubita sa pentru produsele cosmetice. Acest lucru nu este deloc necesar. Adevărul este că fetele pot reduce semnificativ sumele pe care le investesc în fiecare lună în farmacie dacă sunt suficient de rezonabile și respectă un ritual zilnic de îngrijire a pielii. În schimb, ele cedează întotdeauna ispitei: „Hai să încerc această cremă, miroase atât de bine”

De ce să folosești mult, când te poți mulțumi cu puțin?

Îngrijirea pielii nu este o plăcere scumpă, luxoasă și inutilă și suntem pregătiți să vă dovedim acest lucru.
Pielea frumoasă și sănătoasă înseamnă că îți vei păstra aspectul tânăr mai mult timp. Acest lucru îți crește cu siguranță șansele unui loc de muncă mai bun și un interes mai mare din partea fetelor. Să nu ne mințim pe noi înșine – acestea sunt cele două obiective principale din viața ta, nu-i așa?
Pielea sănătoasă este mai ușor de întreținut și de bărbierit, se inflamează mult mai greu și rareori apar fierele de păr sub piele.

Fața curată te va ajuta să ai un nivel mai crescut de stimă de sine și să fii mai încrezător, atât în ​​rândul colegilor tăi, cât și al persoanelor în vârstă, care într-un fel sau altul fac parte din viața ta.

Dacă esti de acord cu noi aici, iată cum poti obține rezultate optime pentru tenul tău, cu doar câteva produse. De ce ai nevoie:
Un produs de curățare blândă, cum ar fi Acne Out spumă de curățare cu Acid Lactic. Folosește-l dimineața și seara pentru a curăța impuritățile și sebumul acumulate la nivelul pielii. Probabil cu greu vă veți aminti și nici nu este necesar, însă suntem obligați să vă explicăm că acidul lactic curăță porii în profunzime, fără a usca pielea și are acțiuni antimicrobiene și hidratante.

Rasul este o metodă bună de exfoliere a pielii, deci nu ai nevoie de un produs suplimentar pentru a scăpa de celulele moarte.

Dacă pielea ta are mai multe coșuri și bărbieritul frecvent o irită, vă recomandăm Acne Out Loțiune Activă, a cărei formulă unică acționează în mod eficient asupra secreției de sebum, previne apariția punctelor negre și a petelor post-acnee și include un agent antibacterian cu o gamă largă de acțiune.

Bărbații sunt împotriva protecției solare. Nu există niciun motiv sau o explicație specifică, este doar lucrul lor aparte. Această încăpățânare neîntemeiată are însă implicații importante pe termen lung. Soarele este cel mai mare inamic al pielii și provoacă riduri, pete pigmentare, pistrui și cancer de piele. Evită apariția lor folosind protecție solară pe tot parcursul anului, mai ales dacă petreci mult timp în aer liber. Da, chiar și când este înnorat.

Nu există o soluție universală

Acest lucru se aplică atât fetelor, cât și băieților – diferite tipuri de piele necesită un tip aparte de îngrijire zilnică.

Cum să descoperi care este tipul tău de piele?

  • Pielea grasă – tenul tău lucește, există puncte negre sau albe, adesea ai coșuri, porii tăi sunt dilatați și de obicei încărcați. Pielea ta se simte grasă pe tot parcursul zilei, chiar dacă nu transpiri.
  • Pielea mixtă – cel mai obișnuit tip. În partea centrală a feței pielea este grasă, în timp ce obrajii au pielea normală, chiar ușor uscată. În jurul ochilor, pielea este de asemenea mai uscată.
  • Pielea uscată – acesta este tipul tău de pielea dacă suprafața tenului este neuniformă, strânsă și chiar solzoasă în unele locuri. Pot apărea zone roșii, mai ales dacă utilizezi produse care îl usucă și mai mult. Porii sunt mici și închiși, rar apar coșuri sau puncte negre.
  • Pe lângă aceste trei tipuri principale, vorbim adesea despre pielea sensibilă. Tipic, pielea este ușor iritată și roșie, majoritatea produselor au mai mult un efect negativ asupra acesteia decât să o ajute. În astfel de cazuri, cel mai important este să folosiți produse cosmetice foarte blânde, fără parfum și, în cele mai multe cazuri, ar trebui să evitați produsele destinate bărbaților, deoarece au parfumuri grele și alte ingrediente care irită pielea sensibilă.

V-am pierdut? În mod clar, toate aceste informații par a fi complicate și confuze, așa că îți vei face viața mai ușoară dacă vizitezi un dermatolog sau un cosmetician pentru a-ți spune care este problema ta și ce este bine pentru tipul tău de piele. Nu este rușinos, nu doare, ci doar vă va ușura întrebările “de ce” și „cum”.

Barba este la modă, dar nu este pentru toată lumea

Cu greu în ultimele decenii a existat o perioadă favorabilă bărbaților cu pielea mai puțin ideală. Bărbile sunt cel mai în trend accesoriu masculin în acest moment și au o dublă acțiune – e momentul să arăți super mișto și să ascunzi zonele neuniforme de la nivelul pielii în același timp. Nu trebuie să te bărbierești și, prin urmare, fața se va irita mai puțin, ceea ce duce automat la mai puține coșuri.

Fetele își doresc să aibă o soluție atât de ușoară și pentru ele. Totuși, dacă nu ești genul de băiat care poartă barbă, există o modalitate de a te bărbieri în mod regulat, fără a agrava acneea.

Cel mai bun moment pentru bărbierit este imediat după duș deoarece atunci părul este mai moale, iar riscul de iritare este mai mic. Evită apa caldă, deoarece poate provoca roșeață și inflamație. Este foarte important să utilizezi un aparat de ras curat, astfel încât să nu aduci microbi suplimentari pe piele. Dacă doresti să renunti la un produs de pe raftul băii, iti sugerăm să încerci să te bărbieresti cu Acne Out Oxy Wash gel de curățare, care, pe lângă spălarea feței, poate fi și un substitut ideal al spumei de ras. Este un gel de curățare cu acid lactic și îmbogățit cu oxigen care nu numai că ajută la curățarea porilor și îndepărtarea celulelor moarte, ci ajută și la întinerirea pielii. La asta ne refeream când iți spuneam că nu trebuie să cumperi o multitudine de produse pentru a-ți păstra fața curată, netedă și neinflamată.

O ultimă încurajare: 9 din 10 băieți sunt în aceeași situație ca și tine și cred că întreaga lume se uită la coșuri. Nu este adevarat. Doar 1 din 10 fete va observa că tenul tău nu este perfect. Dacă aceasta se dovedește a fi “the One” … nu te îngrijora, există cu siguranță altceva cu care să o impresionezi.