Mini produs la fiecare comandă | Consult online personalizat | Transport gratuit pentru comenzi peste 252 lei

Coșul tău este gol

Continuă cumpărăturile

Reviews

Nu-i așa că este ușor să te îndrăgostești în produsele noastre?! Vă mulțumim pentru că ați împărtășit părerea Dvs!

review image
icon

Spray antiperspirant eficient

Îmi amintesc cât de fericită am fost când am găsit un spray antiperspirant foarte eficient. Când am ajuns în Bulgaria în 2011, am început să folosesc Odorex. Mi-a plăcut faptul că este absolut sigur pentru sănătate. Trebuie aplicat o dată la 10 zile și este foarte eficient. De atunci nu ne-am mai separat!

Viktoria Kapitanova

review image
icon

Măsuri strategice împotriva transpirației

Pentru a fi cel mai bun în tot ceea ce fac, încerc să folosesc cele mai bune produse. Am găsit spray-ul Odorex care îmi rezolvă problema transpirației la sală. Se pulverizează o dată la 10 zile și este foarte ușor de utilizat.

Vanko Georgiev - Pump & Run

review image
icon

Efect grozav de la Acne out

Comunicare excelentă – mi-au răspuns imediat la întrebările despre produsele lor + consult online cu un dermatolog și o propunere pentru un program de tratament!!! Un efect grozav de la gama Acne Out – nu sunt în perioada de pubertate, am folosit produsele după sarcină și au avut un efect foarte bun pe pielea mea cu acnee!

Elena Hristova

review image
icon

Porii mei s-au micșorat

De când am aflat despre produsele voastre de la dermatologul meu, am cumpărat ceea ce mi-a recomandat – Pure Skin tonic exfoliant. Pielea mea a devenit mai uniformă, mai fină, porii s-au micșorat cu aproximativ 20% și continui să folosesc doar produsele voastre și mai ales crema cu protecție solară. Va recomand tuturor!

Teodora Bogoeva

review image
icon

Efectul este vizibil după prima utilizare

Sunt foarte încântată de produsele voastre! Mulțumesc pentru amabilitate și sfaturi! Îmi pare rău că v-am găsit atât de târziu :-). Efectul este vizibil de la prima utilizare, iar prețurile sunt mai mult decât accesibile! Vă urez DOAR clienți mulțumiți, ca mine!

Iva Nedelcheva

review image
icon

Mulțumesc biotrade

Am avut acnee oribilă, pe care am învins-o datorită biotrade! O recomand oricui are o problemă similară!

Kristina Vatseva

Sfaturi pentru înfrumusețare