Consult personalizat de ingrijire a tenului | Mini produs la fiecare comandă | Transport gratuit pentru comenzi peste 252 lei

Biotrade ser iluminator cu vitamina C 15 % și peptide
DESIGN NOU

Biotrade ser iluminator cu vitamina C 15 % și peptide

(1 recenzie client)
76.90lei
-
+
Consult personalizat de ingrijire a tenului
Transport gratuit pentru comenzi peste 252 lei

Ser iluminator cu vitamina C 15 % și peptide, potrivit tuturor tipurilor de piele.
Depigmentează petele maronii, uniformizează tenul, iluminează și netezește pielea. Potrivit în cazul apariției primelor semne de îmbătrânire.

Conține vitamina C de generație nouă exclusiv de stabilă, care pătrunde mai ușor și acționează până în straturile profunde ale pielii. Depigmentează și uniformizează tenul, scade vizibil petele maronii, reduce porii, netezește și iluminează pielea, oferind un ten strălucitor și uniform. Vitamina C stimulează sinteza de colagen, iar în asociere cu peptidele, netezește liniile și ridurile fine, cu acțiune eficientă în cazul primelor semne de îmbătrânire. Formulă lejeră, ce se absoarbe ușor și lasă un finisaj catifelat și fin. Nu conține parfum.

Potrivit pentru:

 • Toate tipurile de ten
 • Primele semne de îmbătrânire
 • Ten neuniform
 • Hiperpigmentări
 • Piele devitalizată cu un aspect tern

Efect

 • Depigmentează petele maronii
 • Uniformizează tenul
 • Iluminează și oferă un aspect mai tânăr pielii
 • Stimulează sinteza de colagen
 • Netezește liniile și ridurile fine
 • Acțiune puternic antioxidantă

Instrucțiuni de utilizare

 • Aplicați dimineața și/sau seara pe pielea bine curățată și uscată de la nivelul feței și gâtului.
 • Evitați zona din jurul ochilor. După 15 minute aplicați produsul de hidratare. Este obligatorie folosirea cremei de fotoprotecție SPF50+ pe parcursul zilei.

Ingrediente

aqua, 3-o-ethyl ascorbic acid, squalane, niacinamide, caprylic/capric triglyceride, oligopeptide-24, xylitylglucoside, anhydroxylitol, ammonium polyacryloyldimethyl taurate, phenoxyethanol, sodium hyaluronate, xylitol, ethylhexylglycerin, citric acid

Ingrediente active

 • Vitamina C

O formă avansată, ultra-potentă de vitamina C numită acid 3-O-etil ascorbic. Formă solubilă în apă, extrem de stabilă, care asigură o durată lungă de valabilitate a produsului, fără oxidare. Puternică, stabilă și semnificativ mai puțin iritantă decât alte forme de vitamina C. 3-O-ethyl ascorbic acid pătrunde mai ușor în piele, are o acțiune mai intensă de stimulare a producției de colagen, efect depigmentant și iluminator, aproape lipsește acțiunea iritantă.
Vitamina C este un antioxidant puternic, care ajută la neutralizarea radicalilor liberi, cunoscuți pentru efectul lor distructiv asupra colagenului și elastinei din piele. Ajută la combaterea semnelor de îmbătrânire cauzate de timp, stres, stil de viață și poluare, inclusiv pierderea vizibilă a fermității, a liniilor și ridurilor fine, reapariția petelor maronii și ale neregularităților de la nivelul pielii.

 • Oligopeptid 24
  Peptid sintetic format din 13 aminoacizi, care stimulează producția de fibroblaste și respectiv îmbunătățește elasticitatea și densitatea  pielii. Are o acțiune anti-age dovedită, oferă pielii un aspect de netezire a liniilor și ridurilor fine.
 • Niacindamida
  Acțiune antiinflamatoare, regeneratoare și puternic antioxidantă. Netezește liniile și ridurile fine, îmbunătățind textura pielii. Iluminează, depigmentează și uniformizează tenul.

SIGURANȚĂ

Free from
FARA parfum
Free from
Parabeni
Free from
Nu sunt testate

Întrebări frecvente

Vitamina C provoacă fotosensibilizarea pielii?

Vitamina C nu provoacă fotosensibilizarea pielii, ci îi asigură o protecție suplimentară, dovedită împotriva razelor solare nocive UVA prin creșterea efectului dat de fotoprotecția aplicată (crescând efectul produsului de protecție solară aplicat), datorită proprietăților sale antioxidante. Este important să subliniem faptul că vitamina C nu are o acțiune fotoprotectoare, deoarece nu absoarbe sau respinge razele UV și este obligatorie asocierea cu un produs de fotoprotecție.

Utilizarea vitaminei C dimineața poate determina formarea petelor pigmentare?

Nu, vitamina C nu poate determina formarea petelor pigmentare (maronii), ci dimpotrivă, are o acțiune depigmentantă și blochează producția pigmentului melanină. Însă pentru prevenirea formării petelor pigmentare este obligatorie și extrem de importantă folosirea cremei fotoprotective cu un factor de protecție solară foarte ridicat.

Vitamina C poate fi folosită în cazul pielii cu tendință la acnee?

Da, vitamina C poate fi utilizată în cazul tenului cu acnee, dar cu o atenție deosebită. Forma pură – L-ascorbic acid are riscul de a irita și înroși pielea, însă forma de vitamina C folosită în Biotrade ser iluminator cu vitamina C 3-O-Ethyl-L-ascorbic acid este mai delicată cu toate tipurile de ten și în același timp oferă aceeași eficiență înaltă a vitaminei. În orice caz, recomandăm introducerea produsului să fie treptată, prin aplicarea lui inițial o dată la două zile și în cazul unei bune toleranțe poate fi aplicat zilnic.

Vitamina C este potrivită pentru reducerea petelor și cicatricilor roșii și maronii lăsate de acnee și este binecunoscută cu acțiunea sa antiinflamatoare.

Vitamina C este potrivită pentru toate tipurile de ten?

Da, vitamina C și efectele sale benefice, pe care le asigură pielii, sunt potrivite tuturor tipurilor de ten, inclusiv în cazul pielii uscate și sensibile.

Cu ce ingrediente nu poate fi combinată vitamina C?

Vitamina C nu poate fi combinată în cadrul aceleași rutine cu retinol și alți derivați de vitamina A, AHA și BHA, precum și cu alți acizi, produse cu benzoil de peroxid și abrazive (tip scrub). Asocierea între aceste ingrediente este posibilă prin alternarea lor o dată la două seri sau prin utilizarea lor în rutine separate – de exemplu dimineața și seara.

Cum să introducem vitamina C în rutina noastră?

Vitamina C se aplică întotdeauna ca pas secundar după o curățare și uscare corectă, care reprezintă primul pas în schema de îngrijire. După 15 minute de la aplicarea vitaminei C, se aplică o cremă hidratantă sau direct produsul de fotoprotecție.

Poate fi aplicat Biotrade ser iluminator cu vitamina C în zona conturului de ochi?

Da, Biotrade ser iluminator cu vitamina C este potrivit pentru aplicare în zona din jurul ochilor.

Care este diferența dintre Ascorbic acid și 3-0-ethyl ascorbic acid?

Ascorbic acid reprezintă forma cea mai cunoscută și pură de vitamina C. Unul dintre dezavantajele majore este faptul că formula vitaminei C pure este foarte instabilă și se oxidează ușor, iar aceast fapt scade acțiunea ingredientului activ și micșorează termenul de valabilitate al produsului. Pentru a se stabiliza formula este nevoie ca acidul ascorbic să fie în soluție cu un pH scăzut de 3.5, ceea ce poate determina iritații la nivelul pielii.

3-0-ethyl ascorbic acid este o formă avansată, ultra-potentă și stabilă de vitamina C, care pătrunde mai ușor în piele și aproape îi lipsește acțiunea iritantă.

Este necesar să îmi hidratez pielea atunci când folosesc vitamina C?

Da, este nevoie să folosiți un produs de hidratare împreună cu vitamina C, deoarece astfel sigilăm umiditatea din piele și ingredientele active acíonează mult mai bine. Hidratarea se aplică la sfârșitul rutinei.

După cât timp de la aplicarea vitaminei C poate fi aplicat următorul produs?

Se recomandă a se lăsa aproximativ 15 minute, pentru o deplină absorbție a vitaminei C în piele, înainte de a aplica următorul produs din rutină.

Ce cantitate de Biotrade ser iluminator cu vitamina C trebuie să folosesc?

Cantitatea recomandată este o pompiță întreagă, care este suficientă și acoperă toată fața.

De ce să adaug vitamina C în rutina mea de îngrijire?

Vitamina C este un ingredient activ cu multiple beneficii pentru piele. Reprezintă un puternic antioxidant cu o acțiune anti-age, netezește și iluminează tenul, stimulează producerea de colagen și are un efect antiinflamator.

De câte ori pe zi trebuie aplicată vitamina C?

De preferat este ca vitamina C să fie aplicată zilnic, dimineața, pentru a întări efectul produsului de fotoprotecție. Este potrivită și în cazul rutinei de seară, însă cu o condiție – să nu fie prezente în rutina de seară produse cu retinol sau acizi..

Când este vizibil efectul utilizării vitaminei C?

Primele rezultate vizibile ale utilizării produsului Biotrade ser iluminator cu vitamina C pot fi observate după 14 zile de la folosirea zilnică. Iar rezultatele optime sunt obținute la cel puțin 3 luni.

Cum trebuie păstrat serul cu vitamina C?

Biotrade ser iluminator cu vitamina C conține o formă extrem de stabilă de vitamina C, motiv pentru care nu este nevoie de condiții de păstrare speciale, doar temperatura de păstrare să fie până în 25°C.

Vitamina C are reacții adverse?

Vitamina C este un ingredient sigur în cazul aplicării pe piele, dar pentru a evita orice îngrijorare, se poate face un test de toleranță pe o zonă mică a mâinii și urmăriți cum va reacționa pielea.

Foarte rar, persoanele cu o piele foarte sensibilă după aplicarea vitaminei C pot simți înțepături, înroșire sau mâncărime a pielii. Biotrade ser iluminator cu vitamina C conține 3-0-ethyl ascorbic acid, care este foarte delicat cu pielea și nu are o acțiune iritantă.

Pot aplica serul cu vitamina C pe zona de la nivelul gâtului și decolteului?

Da, Biotrade ser iluminator cu vitamina C poate fi folosit pe zona gâtului și a decolteului, urmat de aplicarea cremei cu factor de fotoprotecție SPF 50+.

Pot combina serul cu Retinol și serul cu vitamina C?

Ambele ingrediente nu se aplică unul peste celălalt în cadrul aceleași rutine, dar pot fi folosite conform următoarei scheme: vitamina C se aplică dimineața împreună cu o cremă fotoprotectivă, iar Retinolul se aplică seara.

Includerea Retinolului și a vitaminei C în rutina zilnică reprezintă un efect dovedit de întinerire și standardul de aur în îngrijirea anti-age a pielii.

Pot folosi serul cu vitamina C în cazul în care am dermatită seboreică?

Da, puteți folosi Biotrade ser iluminator cu vitamina C cu o condiție – să nu fie dermatita seboreică în faza acută.

Este potrivit serul cu vitamina C în cazul în care am dermatită atopică?

Da, serul este potrivit în cazul pielii cu dermatită atopică, însă doar în cazul în care eczemele atopice nu sunt acute și este respectată îngrijirea emolientă zilnică. Aplicarea serului este precum în cazul tenului normal – Biotrade ser iluminator cu vitamina C se va aplica pe o piele curată și uscată, după absorbția serului se aplică o cremă hidratantă sau fotoprotectivă SPF50+.

Poate fi folosit Biotrade ser iluminator cu vitamina C în cazul tenului cu rozacee?

Rozaceea reprezintă o stare foarte delicată a pielii și în funcție de gradul afecțiunii este nevoie să fie luată foarte atent în considerare decizia dacă produsul este potrivit pentru dumneavoastră sau nu. Puteți discuta acest aspect cu medicul dermatolog, care va lua această decizie în funcție de starea pielii și vă va oferi o recomandare expertă.

Pot folosi Biotrade ser iluminator cu vitamina C pe perioada verii?

Da, serul poate fi aplicat pe tot parcursul anului, însă pentru a garanta rezultate excelente de la folosirea vitaminei C, este obligatorie aplicarea unei creme cu factor de protecție solară foarte ridicat.

Recenzii or Review-uri

1 recenzie pentru Biotrade ser iluminator cu vitamina C 15 % și peptide

Poți scrie recenzia aici or Poți scrie un review aici

Adaugă o recenzie or Adauga un review
 1. Oana

  Cel mai bun ser cu vitamina C

  De luni intregi folosesc serul asta si nu ma pot lipsi de el. Am inlocuit 2 produse din rutina mea cu el; aveam anterior unul din alt brand, iar niacinamida o foloseam separat. Acesta insa are textura placuta, la superlativ, are si aminoacizi, are si niacinamida, iar rezultatele sunt vizibile: uniformizeaza tenul si ii ofera un plus de luminozitate.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bine ai venit,

autentifică-te

Înregistreaza-te

Creează un cont nou

Sunt de acord ca Biotrade să trimită pe emailul meu alte materiale informative și mesaje de marketing, în conformitate cu politică de confidențialitate.

Am uitat parola

Ai uitat parola? Te rog introdu numele tău de utilizator sau adresa de email. Vei primi o legătură prin email pentru a crea o parolă nouă.

14423|Biotrade cremă mască de noapte pentru față cu retinol 0,5%
NOU

Sebomax HR capsule împotriva căderii părului cu Biotina, Zinc și Seleniu 30 capsule

(6 recenzii de la clienți)
58.90lei
Cele mai vândute

Melabel cremă depigmentantă de zi SPF 50+ 50 ml

(3 recenzii de la clienți)
99.50lei
NOU

Biotrade cremă mască de noapte pentru față cu retinol 0,5% 50 ml

(2 recenzii de la clienți)
85.90lei
DESIGN NOU

Biotrade ser iluminator cu vitamina C 15 % și peptide

(1 recenzie client)
76.90lei

Coșul tău este gol

Continuă cumpărăturile