Consult personalizat de ingrijire a tenului | Mini produs la fiecare comandă | Transport gratuit pentru comenzi peste 252 lei

În exclusivitate: Noile seruri biotrade cu retinol pentru o piele mai tânără și sănătoasă

În exclusivitate: Noile seruri biotrade cu retinol pentru o piele mai tânără și sănătoasă

Produsele noi sunt întotdeauna interesante pentru toți cei implicați în emoția creației și experienței lor. Așa este și cu noi, creatorii gamelor de produse dermatologice de îngrijire a pielii biotrade de înaltă calitate. Suntem încântați să vă anunțăm de marele pas planificat de către noi și mult așteptat de către voi, clienții noștri fideli.

 

Primele produse anti-age biotrade cu retinol, special create pentru a veni în ajutorul întineririi fiziologice a pielii, sunt deja aici și abia așteptăm să vi le prezentăm!

DE CE RETINOL?

Cu toții ați auzit de retinol și probabil că mulți dintre voi v-ați gândit să îl introduceți în rutina voastră de îngrijire, dar înainte de a o face, vă sugerăm să vă familiarizați cu varietățile și acțiunea acestuia. Retinolul este o formă liposolubilă de vitamina A și s-a dovedit a fi cel mai bun și cel mai eficient ingredient din cosmetică, care dă rezultate reale și vizibile în îngrijirea anti-age, în lupta împotriva liniilor și ridurilor fine, a pierderii densității, volumului și elasticității.

 

Acțiunea sa principală este legată de stimularea regenerării celulare (exfolierea celulelor vechi și formarea altora noi), ceea ce duce la rândul său la un efect dovedit și de lungă durată în lupta împotriva îmbătrânirii pielii. În același timp, utilizarea sa stimulează producția de colagen și încetinește degradarea acestuia, care are o acțiune anti-age și de fermitate a pielii de la nivelul feței.

 

Retinoizii pot fi diferiți – Retinol, Retinaldehidă (Retinaldehyde), Esteri retinilici (Retinyl esters), dar toți trec prin mai multe transformări metabolice, pătrunzând în piele după aplicare, pentru a ajunge la forma lor biologic activă – acidul retinoic.

 

Orice retinoid este aplicat, acesta trebuie transformat în acid retinoic pentru ca acesta să fie absorbit de piele. Cel mai bine este ca aceste transformări să fie efectuate după un număr minim de conversii metabolice, pentru a nu pierde din eficiența ingredientului. Am ales ca produsele noastre să conțină în compoziție un retinoid de ultimă generație numit retinoat de hidroxipinacolona (HPR – hydroxypinacolone retinoate), care reprezintă un ester al tretinoinei și nu trebuie să treacă prin nici un pas de metabolizare, ci activează direct receptorii RAR și acționează ca acid retinoic în piele.

HPR – hydroxypinacolone retinoate

BIOTRADE PRODUSE ANTI-AGE

Știm că retinolul este cea mai bună soluție posibilă pe care o poți oferi pielii pentru a o ajuta să lupte împotriva semnelor îmbătrânirii. De aceea am elaborat mai multe produse noi, cu un design și un concept complet noi, care te vor ajuta să redai aspectul tânăr și sănătos pielii tale și să faci față primelor urme pe care timpul le lasă pe aceasta.

BIOTRADE SERURI ANTI-AGE CU RETINOL – 0,2% și 0,5%

Pentru a oferi un produs atât pentru cei care au deja o experiență cu retinolul, cât și pentru începători, am creat două tipuri de seruri – cu o concentrație mai mică și cu o concentrație mai mare de retinol.

Biotrade ser anti-age cu retinol 0,2%
Serul cu o concentrație de 0,2% este potrivit pentru introducerea retinolului pentru prima dată în rutina de îngrijire, mai ales pentru persoanele cu pielea mai sensibilă. Utilizarea recomandată este de 3 ori pe săptămână la început, iar după 2-3 săptămâni se poate trece la aplicare în fiecare seară. După utilizarea unui flacon de acest tip, poți trece la concentrația mai mare de 0,5%.

Biotrade ser anti-age cu retinol 0,5%
Serul conține un retinoid nou, de a 4-a generație, numit retinoat de hidroxipinacolonă (HPR – hydroxypinacolone retinoate), care este foarte eficient și cu acțiune rapidă, fără a irita pielea.

 

Se recomandă aplicarea serului seara (întrucât retinolul se descompune sub influența razelor UV și devine ineficient), pe pielea curată și uscată, evitând zona din jurul ochilor. Reține că în timpul zilei este obligatoriu să folosești o protecție solară cu factor ridicat (SPF 50+), chiar și iarna, deoarece retinolul face pielea fotosensibilă și susceptibilă la hiperpigmentare. De asemenea, nu trebuie să folosești acest ser în combinație cu alte produse care conțin retinol în aceeași rutină.

 

Studiile clinice sunt suficient de convingătoare în favoarea utilizării serurilor biotrade.

Conform unui test clinic al noilor noastre produse anti-age, s-a constatat că, după utilizarea serului anti-age Biotrade cu retinol 0,2% timp de 28 de zile, s-au observat cu 39% mai puține linii și riduri fine.

Conform unui test clinic al noilor noastre produse anti-age, s-a constatat că, după utilizarea serului anti-age Biotrade cu retinol 0,2% timp de 28 de zile, s-au observat cu 39% mai puține linii și riduri fine.
Conform unui test clinic al noilor noastre produse anti-age, s-a constatat că, după utilizarea serului anti-age Biotrade cu retinol 0,2% timp de 28 de zile, s-au observat cu 39% mai puține linii și riduri fine.

CREMĂ-MASCĂ DE NOAPTE CU RETINOL 0,5%

Am vorbit mult despre modul în care îngrijirea pielii nu se oprește nici noaptea, așa că am creat această mască cremă ca înlocuitor pentru crema de noapte atunci când vrei să beneficiezi de efectele retinolului, dar și să hidratezi pielea.

 

Formula acestei cremă mască blânde include două tipuri de retinol – palmitat de retinil (Retinyl palmitate) și HPR (Hydroxypinacolone retinoate), care împreună au un efect complementar. Dar pentru ca îngrijirea să fie integră, am completat cu probiotice și provitamina B5 (acid pantotenic), care asigură ca pielea să rămână hidratată și catifelată.

 

Vitamina B5 joacă un rol cheie în menținerea funcției naturale de barieră a pielii. Ajută la menținerea integrității barierei hidro-lipidice, care este importantă pentru protejarea pielii de agresorii externi, cum ar fi poluanții și iritanții. O barieră puternică ajută la prevenirea pierderii de umiditate și susține sănătatea generală a pielii. Acest lucru este benefic în special pentru persoanele cu pielea sensibilă sau agresată, deoarece poate ajuta la reducerea roșeții și iritației.

 

Principala acțiune a produsului cremă mască este de a reduce liniile și ridurile fine, de a uniformiza tenul, de a crește elasticitatea pielii și de a o hidrata intens.

Biotrade cremă mască de noapte pentru față cu retinol 0,5%

Se aplică seara pe pielea curată și uscată până la absorbția completă. Se poate folosi de trei ori pe săptămână, ca ultim pas în rutina de îngrijire și/sau în locul unei creme de noapte. A doua zi este obligatorie folosirea cremei cu protecție solară SPF 50+.

 

Într-un articol separat, ne vom uita la ingredientul principal al noilor noastre produse – retinoidul de hidroxipinacolonă (HPR – Hydroxypinacolone retinoate), și veți afla mai multe despre motivul pentru care este preferat de noi, specialiștii de la biotrade.

 

Suntem mândri și bucuroși că, după 30 de ani în care am dovedit că oferim formule dermatologice inovatoare și de înaltă calitate pentru diferite tipuri de piele, acum avem ocazia să vă prezentăm cea mai bună și cea mai nouă dezvoltare din domeniul îngrijirii anti-ageing. Vă mulțumim pentru încrederea acordată și așteptăm cu nerăbdare feedbackul dumneavoastră despre gama anti-age.

Bine ai venit,

autentifică-te

Înregistreaza-te

Creează un cont nou

Sunt de acord ca Biotrade să trimită pe emailul meu alte materiale informative și mesaje de marketing, în conformitate cu politică de confidențialitate.

Am uitat parola

Ai uitat parola? Te rog introdu numele tău de utilizator sau adresa de email. Vei primi o legătură prin email pentru a crea o parolă nouă.

NOU

Sebomax HR capsule împotriva căderii părului cu Biotina, Zinc și Seleniu 30 capsule

(6 recenzii de la clienți)
58.90lei
Cele mai vândute

Melabel cremă depigmentantă de zi SPF 50+ 50 ml

(3 recenzii de la clienți)
99.50lei
NOU

Biotrade cremă mască de noapte pentru față cu retinol 0,5% 50 ml

(2 recenzii de la clienți)
85.90lei
DESIGN NOU

Biotrade ser iluminator cu vitamina C 15 % și peptide

(1 recenzie client)
76.90lei

Coșul tău este gol

Continuă cumpărăturile