Consult personalizat de ingrijire a tenului | Mini produs la fiecare comandă | Transport gratuit pentru comenzi peste 252 lei

Complexul Baicapil și căderea părului

Complexul Baicapil și căderea părului

De ce este important pentru sănătatea părului și ce trebuie să știm despre el?

Fără îndoială, părul este un atribut estetic important de care avem grijă zilnic. Rareori ne gândim la numărul zilnic de fire de păr pierdute pe haine și peria de păr, până când acest număr începe să crească dramatic, ceea ce ne afectează direct starea de spirit și stima de sine.

Este important de știut că această afecțiune este una dintre cele mai frecvente probleme dermatologice și reprezintă o afecțiune comună care nu trebuie să ne sperie. La un moment dat, aproape fiecare se confruntă cu provocarea de a găsi cauza individuală a acesteia și de a-și recăpăta sănătatea, frumusețea și strălucirea părului.

Cauzele căderii părului pot fi diferite și se pot manifesta în diferite etape ale vieții noastre. Poate fi ereditară (cum ar fi alopecia androgenă), dar și din cauza unor factori externi precum este dezechilibrul hormonal, diverse boli cronice, diete, stres sau obiceiuri toxice precum fumatul și chiar alcoolul. Schimbarea anotimpurilor afectează puternic căderea părului și în această perioadă reînnoirea părului nostru este la apogeu.

 

Ciclu de viață

Fiecare folicul de păr are un ciclu de viață care trece prin 3 faze cu durată diferită:

 • Faza anagenă: reprezintă perioada activă în care se formează firul de păr. Este cunoscută și ca „faza de creștere”. Între 85-90% din firele de păr se afla în această fază.
 • Faza catagenă: perioada de regresie în care puterea părului începe să slăbească. Între 1-2% din firele de păr se află în această fază.
 • Faza telogenă: creșterea părului stagnează. Foliculii piloși cad de pe scalp și ciclul repornește. În medie, doar 5-15% din firele de păr se află în această fază.

Atunci când căderea părului devine mai mare decât de obicei, putem aplica mai multe metode pentru a stimula creșterea, a preveni căderea părului, a întări rădăcinile și a prelungi durata de viață a părului. Dar ce metode anume?

 

Baicapil ™ – ce este?

Baicapil™ este o combinație din trei ingrediente active din plante, care acționează direct asupra foliculului de păr. Este un complex format din floarea Scutellaria Baicalensis, germeni de soia și grâu.

Complexul Baicapil™ contracarează cauzele căderii părului, accelerează creșterea și mărește densitatea foliculului de păr.

 

Ingrediente active:

 • Scutellaria baicalensis – o sursă de baicalin – o moleculă activă cu putere antioxidantă.

Crește energia celulelor stem și reface echilibrul natural al scalpului, ceea ce duce la regenerarea completă după căderea părului.

Baicalinul pătrunde în foliculul de păr, îi încetinește îmbătrânirea și îl menține sănătos și puternic.

 • Germenii de soia și grâu – o sursă de lipide, proteine ​​și minerale.

Acestea stimulează creșterea părului și îi măresc densitatea, redându-i aspectul vital și dens.

Datorită proprietăților ingredientelor sale active, complexul Baicapil ™ reduce procesul de cădere și rarefiere a părului și stimulează creșterea unui păr mai sănătos și mai frumos. În plus, complexul acționează vitalitatea foliculilor de păr existenți.

 

Studii

Baicapil ™ este un complex relativ nou în lumea cosmetică – a apărut pentru prima dată la sfârșitul anului 2013, dar eficiența sa a fost confirmată în mod repetat de-a lungul anilor prin teste in vitro și in vivo efectuate sub control dermatologic.

*Teste efectuate cu tonicul împotriva căderii părului, ce conține 3% Baicapil™ la 61 de persoane (bărbați și femei) cu vârsta cuprinsă între 18-61 ani.

 

Concluzii

Complexul Baicapil™ reduce căderea părului, stimulează creșterea părului și îmbunătățește starea generală a acestuia. Pe lângă acțiunea sa dovedită, el:

 • Crește activitatea celulară
 • Protejează foliculul pilos de îmbătrânire și stres oxidativ
 • Prelungește faza anagenă a ciclului vital al părului
 • Îmbunătățește raportul de anagen și telogen de la nivelul firului de păr
 • Utilizare practică

Baicapil™ modifică ușor ciclul vital al părului, reducând faza de cădere a părului și prelungind faza de creștere. Combate una dintre principalele cauze ale căderii părului: subțierea firului de păr.

Le face mai sănătoase și mai dense, întărind rădăcina. Astfel, susține diversele soluții de aplicare și impactul pozitiv pe care îl are asupra sănătății părului, iar cea mai comună indicație de folosire a acestuia se regăsește în:

 • Produse împotriva căderii părului
 • Produse de îngrijire a părului: tonice, seruri, balsamuri, măști, șampoane etc.
 • Produse stimulatoare a creşterii părului
 • Produse pentru păr cu efect de anti-îmbătrânire

Surse

Baicapil™, Stimulează creșterea părului și previne căderea părului, Provital SA

Sursa online: https://www.weareprovital.com/en/careactives/baicapil

Bine ai venit,

autentifică-te

Înregistreaza-te

Creează un cont nou

Sunt de acord ca Biotrade să trimită pe emailul meu alte materiale informative și mesaje de marketing, în conformitate cu politică de confidențialitate.

Am uitat parola

Ai uitat parola? Te rog introdu numele tău de utilizator sau adresa de email. Vei primi o legătură prin email pentru a crea o parolă nouă.

NOU

Sebomax HR capsule împotriva căderii părului cu Biotina, Zinc și Seleniu 30 capsule

(6 recenzii de la clienți)
58.90lei
Cele mai vândute

Melabel cremă depigmentantă de zi SPF 50+ 50 ml

(3 recenzii de la clienți)
99.50lei
NOU

Biotrade cremă mască de noapte pentru față cu retinol 0,5% 50 ml

(2 recenzii de la clienți)
85.90lei
DESIGN NOU

Biotrade ser iluminator cu vitamina C 15 % și peptide

(1 recenzie client)
76.90lei

Coșul tău este gol

Continuă cumpărăturile