Mini produs la fiecare comandă | Consult online personalizat | Transport gratuit pentru comenzi peste 252 lei

Pure Skin săpun 100 g

(1 recenzie client)
32.60lei

Keratolin Hands 5% Uree cremă de mâini 50 ml

(1 recenzie client)
21.60lei
OFERTĂ

Acne Out săpun 100 g

(1 recenzie client)
28.00lei
23.80lei

Coșul tău este gol

Continuă cumpărăturile
Atopity: Îngrijirea zilnică a pielii cu dermatită atopică pachetul promo
OFERTĂ

Atopity: Îngrijirea zilnică a pielii cu dermatită atopică

pachetul promo

(1 recenzie client)
156.00lei
140.40lei
-
+
Consult personalizat de ingrijire a tenului
Transport gratuit pentru comenzi peste 252 lei
Mini produs cadou la fiecare comandă

Potrivite pentru pielea foarte uscată, sensibilă și cu tendință la atopie.

Potrivite pentru bebeluși, copii și adulți.

Conține: Atopity balsam emolient calmant pentru corp 400 ml, Atopity Ulei emolient de curățare pentru corp 400 ml

Pachetul promo conține:


  • Atopity balsam emolient calmant pentru corp – un balsam delicat și calmant pentru pielea uscată, sensibilă și atopică, bogat în ingrediente hidratante active, precum squalane-ul, glicerina și trigliceridele. Ele au un efect hrănitor și hidratant în profunzime, diminuă rapid senzația de mâncărime și iritația de la nivelul pielii cu dermatită atopică. Lipidele de ovăz, incluse în compoziția balsamului emolient, au o acțiune de calmare, refacere și regenerare a pielii atopice, totodată îmbunătățind funcția ei de barieră.
  • Atopity Ulei emolient de curățare pentru corp – conține un mix fin hidratant de uleiuri naturale purificate care delicat curăță pielea uscată, intolerantă și cu tendință la atopie. Atopity ulei emolient de curățare conține lipide de ovăz, bogate în acizi grași Omega-3 și Omega-6 cu o acțiune calmantă intensă și de ameliorare a mâncărimii. O formulă unică ce conține glicerină și uleiuri naturale de avocado, ovăz și ricin care înmoaie instantaneu pielea și refac bariera hidro-lipidică a tegumentului.

Instrucțiuni de utilizare

  • Aplică și masează ușor uleiul de curățare Atopity pe pielea umedă pentru a forma o spumă cremoasă. Clătește bine cu apă ușor călduță și usucă blând pielea fără a freca, mai ales în cazul eczemei atopice.
  • Pentru a fi utilizat în cadă sunt suficiente aproximativ 3 până la 5 pompițe. La bebeluși folosește doar prin a adăuga în cadă! După uscarea blândă a pielii, masează prin mișcări foarte fine Atopity balsam fără a freca și apăsa pielea. Se absoarbe foarte rapid și complet în piele, lăsând o senzație plăcută, nongrasă.

SIGURANȚĂ

Free from
Parabeni
Free from
Sulfați
Free from
Nu sunt testate

Întrebări frecvente

Ce este dermatita atopică?

Dermatita atopică reprezintă forma cea mai frecventă de eczemă la copii, însă poate afecta orice vârstă. Se manifestă prin mâncărime intensă, iritație cutanată și leziuni inflamatorii cu un aspect diversificat și localizare în funcție de vârstă și intensitate. Pielea cu tendință la atopie este foarte sensibilă și predispusă la diverse manifestări față de factorii externi. Pe lângă acestea ea este foarte uscată și delicată frecvent chiar și la sugari.

Cât de frecvent întâlnim dermatita atopică?

Dermatita atopică reprezintă afecțiunea cutanată cea mai frecvent întâlnită, mai ales în zonele urbane și în țările dezvoltate. Afectează aproximativ 20% din copii, juniori și adolescenți, 1-3% din adulți. Majoritatea persoanelor dezvoltă boala înainte de vârsta de 5 ani. Dermatita atopică apărută în copilărie frecvent are o ameliorare semnificativă în perioada vârstei adulte.

Care sunt simptomele dermatitei atopice?

La sugari erupțiile se regăsesc pe obraji, gât, scalp, mâini și picioare. Pot fi afectate zone mai extinse ale corpului.

Adolescenții și adulții frecvent prezintă o erupție cu aceeași localizare sau în zone foarte tipice precum fața anterioară a gâtului, pliul antecubital (încheietura cotului) și zona în spatele genunchiului. Chiar dacă culoarea, intensitatea și localizarea erupției poate varia – mâncărimea este întotdeauna prezentă. La adolescenți și adulți simptomul principal este mâncărimea care poate duce până la activarea unui ciclu mâncărime – scărpinare – mâncărime ce agravează boala.

Scărpinarea continuă cauzează îngroșarea pielii (lichenificare).

Care este cauza dermatitei atopice?

Este o afecțiune complexă și cauzele ei încă sunt în studiu. Pe lângă factorii genetici, sunt implicați și factorii din mediul extern. De obicei este întâlnită la membrii familiei, uneori este prezent astmul și rinita alergică. Dermatita atopică nu este o alergie, dar prezența alergenilor în mediul înconjurător crește riscul ei de apariție, precum și a astmului și a rinitei alergice (este ceea ce medicii denumesc triada atopică).

Ce factori pot agrava dermatita atopică?

Dermatita atopică poate fi acutizată din mai multe cauze. Acestea sunt: stresul emoțional, schimbul de temperatură sau umezeală, prezența bacteriilor Staphylococcus aureus pe piele, anumite particule în aer (precum acarienii din praful de casă), unele produse de îngrijire a pielii (cosmetica nepotrivită, arome, săpunuri agresive), transpirația în exces și contactul cu textile iritante (mai ales lâna). La unii bebeluși alergiile la unele alimente pot agrava dermatita atopică.

Ce ajută în cazul dermatitei atopice?

Se recomandă folosirea de înlocuitori ai săpunului obișnuit, spre exemplu ulei emolient de curățare sau gel de curățare cu o formulă lejeră și ingrediente blânde.

Nu sunt indicate băile frecvente, timpul recomandat pentru duș este de 3-5 minute cu apă ușor călduță. După duș pielea se usucă cu grijă prin tamponare, fără a se freca.

Este obligatorie aplicarea de loțiune sau balsam emolient imediat după duș.

Părinții trebuie să taie unghiile scurte copiilor pentru a evita la minim scărpinarea și în acest mod scade riscul de infecții.

Cum se tratează dermatita atopică?

Din păcate nu există un tratament pentru această afecțiune, însă poate fi foarte bine controlată. Pielea întotdeauna trebuie menținută cu un produs corect hidratant și relipidiant, să fie evitați factorii agravanți. Tratamentul medicamentos local include produse corticosteroide și imunomodulatoare prescrise doar de către medicul specialist dermatolog.

Este contagioasă dermatita atopică?

Dermatita atopică nu este o boală contagioasă și nu se transmite altor persoane.

Este transmisibilă genetic dermatita atopică?

Dermatita atopică reprezintă o afecțiune multifactorială ce rezultă din interacțiunea dintre factorii genetici și factorii mediului înconjurător. Este cunoscut faptul că părinți cu atopie sau alergie au riscul de 30% să aibă copii cu dermatită atopică.

Recenzii or Review-uri

1 recenzie pentru Atopity: Îngrijirea zilnică a pielii cu dermatită atopică

Poți scrie recenzia aici or Poți scrie un review aici

Adaugă o recenzie or Adauga un review
  1. Andreea

    Pielea ramane mult mai catifelata dupa gelul de dus, nu mai este asa iritată,piele atopica.
    Crema este buna și pentru piele atopica dar și pentru persoanele adulte care au pielea foarte uscata.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată.

509|Keratolin Foot 25% Uree cremă