Consult personalizat de ingrijire a tenului | Mini produs la fiecare comandă | Transport gratuit pentru comenzi peste 252 lei

Odorex Deo roll-on 40 ml

Odorex Deo roll-on

40 ml

(5 recenzii de la clienți)
54.90lei
43.92lei
-
+
Consult personalizat de ingrijire a tenului
Transport gratuit pentru comenzi peste 252 lei
Mini produs cadou la fiecare comandă

Pentru transpirația în exces și mirosul neplăcut de la nivelul axilelor și mâinilor

Un antiperspirant roll-on care asigură protecție până la 10 zile împotriva transpirației în exces și mirosului neplăcut de la nivelul axilelor și mâinilor, după doar o aplicare la 10 zile. A se utiliza personalizat, în funcție de fiecare organsim în parte. Nu necesită încetarea utilizării parfumului, apei de toaletă sau a spray-urilor parfumate de corp, săpunurilor. Formula sa unică blochează doar glandele sudoripare care secretă transpirație în exces, fără să afecteze termoreglarea corpului. Un produs eficient și frugal.

Potrivit pentru:

 • Transpirația în exces și mirosul neplăcut
 • Axile și mâini

Efect

 • Protejează de transpirația în exces pentru 10-14 zile cu doar o aplicare
 • Previne mirosul neplăcut
 • Nu afectează termoreglarea generală
 • Nu necesită încetarea utilizării parfumului, apei de toaletă sau a spray-urilor parfumate de corp, săpunurilor

Instrucțiuni de utilizare

 • Când se utilizează pentru prima oară, trebuie aplicat pe zonele afectate timp de 3 seri consecutive și se clătește din abundență cu apă în dimineața următoare.
 • Asigură-te că pielea este curată și complet uscată înainte de a folosi produsul. Pentru menținerea efectului, aplică roll-on-ul o dată la fiecare 10-14 zile sau în funcție de schema individuală.
 • De exemplu: dacă după prima aplicare transpirația reapare după a 10-a zi, înseamnă că schema individuală de aplicare va fi o dată la fiecare 9 zile. Nu este necesar să se folosească Odorex Deo Roll-on în fiecare zi.

Important:

 • Odorex Deo Roll-on trebuie să fie aplicat pe o piele sănătoasă.
 • A nu se utiliza de către persoanele cu hipersensibilitate la sărurile de aluminiu.
 • Folosește-l la cel puțin 24 ore după ras sau epilat.
 • Nu utiliza imediat după ras sau pe pielea iritată.

Ingrediente

aqua, alcohol, aluminum chloride, glycerin, methenamine, parfum

Ingrediente active

 • Clorură de aluminiu – previne transpirația
 • Glicerină – calmează, hidratează și crește elasticitatea pielii, prevenind deshidratarea și îmbunătățind protecția ei

SIGURANȚĂ

Free from
Parabeni
Free from
Nu sunt testate

Întrebări frecvente

Cum funcționează ODOREX?

ODOREX funcționează atât de eficient datorită substanței active din compoziție – Aluminium Chloride Hexahydrate, care intră în contact cu keratina și apa din cadrul glandelor sudoripare hiperactive. Acolo, în canalul glandei sudoripare se formează un dop gelatinos, care semnalizează către sistemul nervos să fie oprită excreția sudorației în acest canal. Astfel scade producerea în exces din zona tratată. Dopul dispare treptat în decurs de 7-10 zile, ca urmare a procesului natural de exfoliere a pielii. Din acest motiv Odorex trebuie reaplicat în momentul apariției primelor semne de transpirație.

De ce trebuie să aplic Odorex înainte de culcare?

În timpul nopții corpul nostru și respectiv glandele noastre sudoripare sunt într-o stare mult mai liniștită și cu mult mai puțin active. Datorită acestui fapt, dopul gelatinos se formează mult mai eficient, iar iritarea de la nivelul suprafeței pielii, ce e determinată de umezeală, nu apare.

Ce cantitate trebuie să aplic?

Dacă folosiți ODOREX ROLL ON, sunt absolut suficiente 2 aplicări în sus și în jos în regiunea axilară, unde de obicei cresc firele de păr. Din nou, la prima utilizare a produsului, atunci când se reia folosirea lui, se va iniția prin aplicarea 3 seri consecutive.

Antiperspirantul poate determina o problemă de sănătate de lungă durată?

Nu, nu poate. Posibil să întâlniți păreri pe internet, că antiperspirantele cu săruri de aluminiu dăunează sau pot determina cancer sau boala Alzheimerне. Toate studiile clinice medicale, efectuate în ultimii ani, nu au descris o legătură dintre folosirea sărurilor de aluminiu și dezvoltarea afecțiunilor sus menționate.

Pentru mai multe informații puteți lua la cunoștință conținutul din sursele studiilor de mai jos:

Canadian Cancer Society

Alzeheimer’s Canadian Society

International Hyperhydrosis Society

Odorex Deo distruge glandele sudoripare?

Nu, ele sunt doar într-o stare de “odihnă”. În momentul în care întrerupeți să folosiți Odorex peste 10 zile, transpirația revine și glandele sudoripare își reiau funcția naturală. Oprirea definitivă de utilizare a produsului duce la încetarea funcționării lui și pentru a avea un control asupra transpirației excesive este nevoie să reluați aplicarea produsului Odorex conform schemei de aplicare inițiale.

Care este diferența dintre deodorant și antiperspirant?

Deodorantul îndepărtează doar mirosul, iar antiperspirantul scade transpirația. Antiperspirantele sunt cele mai eficiente și mai accesibile mijloace de a face față transpirației excesive și hiperhidrozei. Odorex reprezintă gama de antiperspirante, care sunt potrivite persoanelor cu o transpirație moderată până la severă la nivelul axilelor, palmelor și picioarelor.

Este nocivă blocarea glandelor sudoripare?

Și da și nu. Blocarea tuturor glandelor sudoripare este dăunătoare pentru termoreglarea întregului corp. Însă aplicarea și utilizarea antiperspirantului în zona axilară sau la nivelul picioarelor duce la o blocare de sub 2% din întregul sistem de perspirație, ceea ce nu are impact negativ asupra sistemul de termoreglare al corpului.

Ce să fac dacă apare o iritație pe piele de la Odorex?

Opriți utilizarea produsului Odorex până se va calma pielea și după câteva zile încercați din nou, însă doar dacă sunteți siguri că pielea este perfect sănătoasă, curată, uscată și nu a fost epilată/rasă zona în ultimele 48 de ore.

Cum să aplic Odorex pentru a evita iritarea?

Odorex Deo/Foot se aplică doar seara pe o piele absolut sănătoasă, curată și uscată. Două pulverizări sau aplicări de roll-on în zona axilară sunt suficiente, pentru a obține efectul dorit. Lăsați produsul să se usuce în mod natural și ulterior puneți îmbrăcămintea pe dumneavoastră. Altfel Odorex va fi absorbit de textil și nu va fi obținut rezultatul dorit.

Atunci când este tratată regiunea tălpilor pulverizările pot fi 3.

În dimineața următoare zona tratată este spălată din abundență cu apă.

La prima utilizare Odorex se aplică trei seri consecutive pentru a obține un rezultat optim. Ulterior Odorex se va aplica o dată la 7-10 zile sau la apariția primelor semne de transpirație.

Dacă pielea este umedă este posibilă apariția iritației locale – mâncărime, înțepătură sau arsură, care trec rapid. Pentru a fi siguri că a fost uscată bine zona, puteți folosi feonul la nivelul de flux de aer rece.

Care este diferența dintre Odorex Deo spray și roll-on?

Nu există diferențe în compoziție la spray și roll-on – se diferențiază doar prin faptul că roll-onul este sub forma de un gel lejer. Puteți alege varianta de aplicare a produselor în funcție de modul mai confortabil de folosire.

Pot folosi Odorex Deo pe palme?

Da, Odorex Deo poate fi folosit în cazul transpirației de la nivelul palmelor.

Pot folosi Odorex Deo pe spate?

Da, puteți folosi Odorex Deo pentru această zonă.

Pot folosi Odorex Deo pentru frunte și scalp?

Spray-ul poate fi aplicat pe linia păroasă (liziera păroasă). Nu pulverizați direct pe față și cap, pentru aceasta utilizați o dischetă de vată cu ajutorul căreia să aplicați pe zona dorită. Evitați contactul cu ochii, iar dacă observați apariția iritației – clătiți din abundență cu apă și opriți folosirea produsului.

Pot folosi Odorex Deo în perioada de sarcină și de alăptare?

Da, toate produsele din gama Odorex pot fi folosite pe perioada sarcinii, prin stricta respectare a instrucțiunilor de utilizare.

Odorex Deo poate fi folosit în perioada de alăptare, dar cu atenție maximă să nu ajungă urme din produs pe mâini și/sau în gura bebelușului. Dimineața obligatoriu spălați bine întreaga zonă axilară și sânii din abundență cu apă.

Mi-a apărut mâncărime după folosirea Odorex Deo, care este motivul?

Frecvent mâncărimea este datorată prezenței de umezeală la nivelul pielii. Sfatul nostru este să vă asigurați înainte de a aplica Odorex Deo ca zona este foarte bine uscată, iar după dus sa existe un interval de 2 ore până la aplicarea produsului. Dacă simțiți că este umedă regiunea, uscați din nou bine, iar cel mai bine să folosiți feonul la nivelul de flux de aer rece. Cealaltă cauză de mâncărime este utilizarea produsului imediat sau la scurt timp după ras sau epilat.

Poate fi utilizat ODOREX la copii?

Odorex Deo poate fi folosit la copiii de peste 11-12 ani, sub supravegherea părinților, pentru a fi respectate cu strictețe instrucțiunile de utilizare. În perioada pubertară încep să fie active glandele sudoripare axilare și să apară mirosul neplăcut și acesta este momentul în care poate inițiată folosirea antiperspirantului.

Este posibil să apară transpirația mai devreme de ziua a 10-a?

Da, la unele persoane efectul durează timp mai scurt – spre exemplu 7-8 zile, deoarece stilul de viață, forma de hiperhidroză și procesele metabolice sunt individuale pentru fiecare persoană. Aceasta nu înseamnă că Odorex nu funcționează, ci reprezintă o indicație, că perioada dintre aplicări să fie mai scurtă – spre exemplu o dată la 7 zile.

Este sigur Odorex?

Toate produsele din gama Odorex sunt testate clinic și absolut sigure pentru starea de sănătate.

Produsele noastre sunt fabricate și verificate conform cerințelor Regulamentului UE (1223/ 2009) privind produsele cosmetice. Conform acestui document, produsele cosmetice nu trebuie să afecteze sănătatea umană în cazul utilizării normale permise. Înainte de a fi pus pe piață produsele cosmetice trec prin procesul de notificare pentru siguranță și toxicitate de către un organ calificat de notificare extern. Această notificare ia în atenție fiecare ingredient, precum și utilizarea ei în produsul final. Produsul poate fi plasat pe piața Europeană doar și numai atunci când notificarea a fost încheiată prin certitudinea că produsul este sigur pentru sănătatea umană și respectă cerințele Regulamentului UE privind produsele cosmetice.

Poate Odorex Deo să fie utilizat perioadă îndelungată?

Produsul este în totalitate sigur pentru folosirea de lungă durată, dacă se aplică conform instrucțiunilor corecte. Nu folosiți produsul dacă aveți intoleranță dovedită la sărurile de aluminiu.

Pot folosi ODOREX în fiecare zi?

Nu, nu vă recomandăm să aplicați Odorex Deo în fiecare zi. Are o schemă specială de aplicare, care garantează un efect optim, fără necesitatea de a fi aplicat în fiecare zi.

Pot folosi parfum?

DA, puteți folosi parfumul preferat sub oricare formă dorită.

Dușul zilnic scade efectul ODOREX?

Nu, în niciun fel spălatul / dușul și folosirea gelului de duș sau săpun nu scad acțiunea produsului Odorex.

Produsul împotriva transpirației are aromă/parfum?

Produsele din întreaga gamă nu sunt indicate pentru utilizarea zilnică și nu au aromă/parfum. Puteți să le utilizați în combinație cu parfumul preferat.

Care este ingredientul principal în ODOREX – spray și roll-on?

Ingredientul principal în Odorex spray și roll-on este Aluminium Chloride Hexahydrate.

Pielea de la nivelul axilei s-a înroșit și exfoliat după aplicarea ODOREX, este posibilă această reacție?

Este posibilă apariția reacției alergice, dacă pielea dumneavoastră are o intoleranță la una dintre ingredientele din compoziția produsului. O altă posibilă cauză este folosirea incorectă a antiperspirantului. În cazul apariției arsurii, mâncărimii și/sau roșeții, opriți utilizarea produsului pentru câteva zile, ca să se refacă zona tratată. Dacă acuzele nu dispar până la 4-5 zile, consultați medicul dermatolog.

Recenzii or Review-uri

5 recenzii pentru Odorex Deo roll-on

Poți scrie recenzia aici or Poți scrie un review aici

Adaugă o recenzie or Adauga un review
 1. Manuela

  Mulțumesc Biotrade pentru acest produs minunat!!
  De când îl folosesc nu mai am probleme cu transpirația!!
  L,am încercat și pe cel pentru picioare. La fel de eficient!!
  Îl recomand cu mare drag!!

 2. Ileana

  Nu credeam că funcționează dar am vrut sa incerc …și? Surpriza !!!!!Sunt foarte mulțumită! Recomand!

 3. Ank

  Super

  Minunat 👍👍👍

 4. Roxana Elena

  Efect imediat chiar dupa prima aplicare!!! In sfarsit nu mai am pete de transpiratie pe haine!

  Multumesc biotrade!

 5. Violeta Todorova

  Nu am crezut, dar este un fapt real!
  Ceea ce ați creat, este o baghetă magică împotriva transpirației. Eu nu am nici o problemă, am o transpirație în limite normale, însă este mișto să uiți de deodorante și haine mirositoare! Doar uneori când nu usuc foarte bine în axilă, începe o mâncărime, însă am găsit motivul :)))
  O invenție excelentă!

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bine ai venit,

autentifică-te

Înregistreaza-te

Creează un cont nou

Sunt de acord ca Biotrade să trimită pe emailul meu alte materiale informative și mesaje de marketing, în conformitate cu politică de confidențialitate.

Am uitat parola

Ai uitat parola? Te rog introdu numele tău de utilizator sau adresa de email. Vei primi o legătură prin email pentru a crea o parolă nouă.

14889|Biotrade cremă pentru îngrijire intensă acid azelaic 20% + niacinamidă 6%
NOU

Sebomax HR capsule împotriva căderii părului cu Biotina, Zinc și Seleniu 30 capsule

(6 recenzii de la clienți)
58.90lei
Cele mai vândute

Melabel cremă depigmentantă de zi SPF 50+ 50 ml

(3 recenzii de la clienți)
99.50lei
NOU

Biotrade cremă mască de noapte pentru față cu retinol 0,5% 50 ml

(2 recenzii de la clienți)
85.90lei
DESIGN NOU

Biotrade ser iluminator cu vitamina C 15 % și peptide

(1 recenzie client)
76.90lei

Coșul tău este gol

Continuă cumpărăturile